Backstage

Проведе се тренинг по проекта ,,Създаване на Европейска младежка спортна академия за политика и дипломация”

В рамките на 10 дни, с финал 30 юли. се проведе тренинг по проекта „Създаване на Европейска младежка спортна академия за политика и дипломация“. Посредством предвидените обучителни модули под формата на три тренинга, планирани в рамките на проекта, се гарантираха навременно и качествено изработване на интелектуалните продукти, планирани да се реализират по проекта.

Бяха обсъдени добри практики от страните – партньори по отношение на политиките в областта на младежта и спорта, както и на дипломацията, в частност за тези политики и като цяло. Бяха обсъдени конкретни идеи и предложения за съдържанието и визуализацията на самите интелектуални продукти. Успоредно с това работният поток на тренинга определи спецификациите и качеството на интелектуалните продукти, които бяха разработени по проекта. Беше прието общо съгласие за правилата за комуникация.

Проектът се реализира от Асоциация „Докосни дъгата“ – България, женския футболен отбор на сръбския гранд „Цървена звезда“, румънската асоциация „Аксес Калараш“, футболния шампион на страната ни „Лудогорец“ (Разград) и ФК „Хебър 1918“ (Пазарджик). Партньор е и Община Пазарджик. Проектът „Създаване на Европейска младежка спортна академия за политика идипломация“ – фаза 1 /DEYSAPD/“, с договор № 2022-2-BG01-KA220-YOU-000096837 е финансиран по Програма „Еразъм, ключова дейност 2, сектор „Младеж“.

Свързани статии

Back to top button