Снимка: БФС

Новини

Националният отбор на България по футзал постигна две победи над Кипър

Българският тим остави положителни впечатления с представянето си

Българският национален отбор по футзал постигна втори успех срещу Кипър в приятелски двубой, който се състоя в зала „Неофит Рилски“ в Благоевград. Възпитаниците на селекционера Николай Стайков се наложиха с 2:0 след попадения на Владислав Бахаров и Димитър Цветанов и затвърдиха добрите впечатления след първия успех над този съперник с 2:1.

В началото на април на България предстои участие в световните квалификации. “Лъвовете” са домакини на квалификационната група заедно с отборите на Шотландия, Армения и Косово. Двубоите ще се състоят в Двореца на културата и спорта във Варна.

В първата среща попаденията в зала “Неофит Рилски” за българския отбор вкараха Евгени Михов и Цветелин Добричов. Това е първи лагер на българския отбор по футзал при новия национален селекционер Николай Стайков.

Титулярният състав на България: 1. Станислав Иванов, 6. Димитър Петев, 3. Димитър Цветанов, 8. Веселин Геренски, 15. Ивелин Кузманов (като резерви се включиха 2. Деян Георгиев, 5. Цветелин Добричов, 7. Владислав Бахаров, 9. Евгени Михов, 4. Станимир Минчев, 10. Павлин Кузов).

Селекционер: Николай Стайков.

Свързани статии

Back to top button