Снимка: БНТ, кадър

Младите надежди

Александра Фейгин: Горда съм, че ще представя България на Зимните олимпийски игри

Фигуристката сподели, че най-големият ѝ конкурент на ледената пързалка в Пекин ще бъде самата тя

“Наистина съм горда, че ще представя България на олимпийските игри”, заяви младата българска фигуристка Александра Фейгин в студиото на предаването Арена спорт” броени дни преди заминаването си за участие на форума в Пекин.

Фейгин сподели, че очаква с нетърпение да усети тръпката от участие на Зимни олимпийски игри и допълни, че най-големият ѝ конкурент на ледената пързалка в китайската столица ще бъде самата тя.

“Очаквам с голямо нетърпение заминаването ми, за да мога да усетя тръпката и наистина вече да осъзная, че е дошъл моментът, който съм чакала през цялата си кариера. Искам вече да усетя емоцията”, заяви Саша Фейгин.

“Аз лично отивам там заради себе си. Няма да се конкурирам с никой, защото ще се състезавам срещу себе си и трябва да се изправя срещу себе си и да покажа това, което мога. Планът е да изиграя стабилно чиста програма, която вече поне три години правя със същия набор от елементи. Възможно е да предприемем и някакъв риск, но това тепърва ще трябва да го обсъдя с треньорите. Става въпрос да усложним някои от техническите елементи. Понякога обаче е най-добре да заложим на сигурното”, допълни тя.

Свързани статии

Back to top button