Снимка: Antani Ivanov/Facebook

Вдъхновяващи историиНовини

Антъни Иванов стартира благотворителна кампания

Инициативата има за цел да събере средства, с които да се организират уроци по плуване за деца по света

Талантливият български плувец Антъни Иванов обяви старта на благотворителна кампания, която има за цел да помогне на деца от цял свят, давайки им възможност да посещават уроци по плуване. 22-годишният талант споделя, че е намерил подкрепа за инициативата си от други плувци и плувкини.

За да реализира намерението си, Антъни и съмишлениците му събират дарения през интернет платформата gofundme.com, като обявената цел на кампанията е 20 000 долара.

Ето какво написа той на профила си във Фейсбук:

“Здравейте на всички, в последните няколко седмици работя върху идеи как да помогна на децата между 3-11 годишна възраст по целият свят да се научат да плуват. След всякакви идеи включително и NFT-та се спрях на този вариант, който ще ви покажа сега. Заедно с няколко много силни плувци и плувкини решихме да направим програма за донации през която хората, които искат да се включат дори и с 1$ ще могат ! Смъртните случаи след удавяне при децата между 3-11 години рязко се увеличават всяка година поради липсата на средства за плувни уроци. Благодаря на всички за подкрепата, ако искате да се включите кликнете линка под поста.”

Свързани статии

Back to top button