Снимка: БФКСТ

НовиниСпорт и здраве

Българската федерация на клубовете по спортни танци проведе гала вечер в Бургас

На звездната вечер на едно място се събраха спортисти, треньори, спортни деятели и представители на спортни клубове от цяла България

В бургаския хотел “България” се проведе галавечер на Българска Федерация на клубовете по спортни танци. На звездната вечер на едно място се събраха спортисти, треньори, спортни деятели и представители на спортни клубове от цяла България , за да дадат дължимото внимание на изпълненията на призовите двойки от Националния отбор на БФКСТ, които също пострадаха от пандемията през изминалите две години.

Блестящи шоу изпълнения бяха подготвени от шампионите на България и призьори от Държавни и международни турнири.

По време на Гала вечерта на звездите на Българска федерация на клубовете по спортни танци бяха отличени състезатели, които ежедневно водят тренировъчен процес и достигат високо спортно майсторство.

Голямата награда за най-успешен, спортен клуб за 2021г. завоюва спортен клуб Бургас 1975г. За най добър клуб организатор на спортно състезание завоюва клуб Тандем гр. Ямбол, а за най успешна спортна двойка купата взе танцовата двойка от Клуб по спортни танци Варна Денс Тийм гр. Варна Станимир Статев и Никол Дончева.

Председателят на БФКСТ Георги Найденов осигури специални и парични награди за двойки при състезатели над 19 години.

Официални гости на събитието гости бяха заместник кметът на Бургас по култура, туризъм и спорт Диана Саватева и световноизвестният цирков артист Енчо Керязов, който е заместник кмет на град Ямбол.

Свързани статии

Back to top button