BackstageНовини

„Код Спорт” превзема ефира на RING от тази неделя – в компанията на европейски и световни шампиони

Христо Стоичков среща ексклузивно зрителите с Роберто Баджо в специалната си рубрика

Емблематичното предаване „Код Спорт“ посреща новата година в нов дом – този на RING. От 6 февруари, всяка неделя от 12:00 ч. зрителите ще бъдат в компанията на доказаните водещи на продукцията в лицето на спортния журналист Красимир Минев и автора на едни от най-четените спортни книги у нас – Владимир Памуков.

Още първият епизод обещава вълнуващи срещи със знакови лица от световния и българския спорт. В него феновете ще видят и не един, а двама кавалери на „Златната топка“. Световната футболна звезда Роберто Баджо ще гостува на най-популярния българин – Христо Стоичков, който в своята специална рубрика ще интервюира редица спортни легенди.

Авторите обещават висок адреналин за всички пред екраните и в минутите, посветени на още един титан – този път на зимните спортове – Петър Попангелов. Пред камерата откровено ще застане и един от символите на футболния клуб „Левски“ – Георги Иванов – Гонзо.

През годините Красимир Минев и Владимир Памуков са интервюирали десетки топ фигури от света на футбола и сега серията продължава – специално за всички ценители в ефира на RING. От екипа повдигат завесата – редица световни и европейски шампиони вече са част от селекцията за февруарските броеве на предаването „Код Спорт“, което подготвя още много изненади за вярната си аудитория и всички нови фенове.

Свързани статии

Back to top button