Снимка: SENSHI

Новини

Международното бойно шоу SENSHI се завръща на 26 февруари

Бойната галавечер ще се проведе в Двореца на културата и спорта във Варна

След като през декември феновете на високия адреналин се насладиха на епични двубои в юбилейното десето издание на SENSHI, сега бойната верига е подготвила нова голяма международна бойна галавечер. Тя ще се проведе на 26 февруари в Двореца на културата и спорта във Варна. Началният час на големия сблъсък на титаните ще бъде даден в 19:00 часа, а зрителите ще могат да го проследят както от първи ред в залата, така и на живо по Bulgaria ON AIR и Max Sport 1 и онлайн по американската телевизия FITE и по Senshi.com, Boec.bg, Boec.com, Kwunion.com и Kyokushin Karate News.

Бойната карта на новото 11-о издание на SENSHI ще включва 10 големи сблъсъка по правилата KWU SENSHI и KWU Full Contact между майстори в бойните спортове от цели 12 държави. В двубоите ще се включат едни от големи бойни звезди от България, Румъния, Сърбия, Испания, Италия, Естония, Германия, Русия, Република Северна Македония, Украйна, Молдова, Босна и Херцеговина.

Билетите за SENSHI вече са в продажба в мрежата на Eventim.

Списъкът с шампионите, които ще излязат на ринга на 26 февруари все още не е оповестен официално, но организаторите загатват, че предстои един много дългоочакван и отлаган мач. Кой ще бъде той – следете официалните канали на SENSHI във Facebook, Instagram и Youtube, както и новия уебсайт на веригата Senshi.com.

Специално за галавечерта в България отново ще пристигнат К-1 величията, трикратните и четирикратни K-1 световни шампиони в тежка категория Петер Артс, Семи Шилт и Ернесто Хуст, които ще бъдат рефери и коментатори на галавечерта. Специален гост, рефер и коментатор на SENSHI на 26 февруари ще бъде и грандиозният ветеран и шампион от веригата „K-1 Max“ Алберт Краус. Четирите легенди в бойните спортове ще се включат като инструктори и в тренировъчен семинар на Професионалната лига на Световния киокушин съюз във Варна, който ще се провежда в дните около SENSHI. Тренировките с величията започват на 25 февруари и ще продължат до 27 февруари включително.

11-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BMW дилър.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts, информационния портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News, Novinata.bg и KickboxingTV.

Свързани статии

Back to top button