Вдъхновяващи историиНовини

Миро разказа за срещата си с Гробаря

Българската кеч звезда Мирослав Барняшев имаше редица страхотни моменти по време на кариерата си в WWE (World Wrestling Entertainment), където се подвизаваше под псевдонима Русев. Един от тези мигове безспорно е мачът му срещу Гробаря на Greatest Royal Rumble PPV през 2018 г.

Въпреки че първоначално от WWE обявяват Русев за противник на легендата, по-късно той е заменен от Крис Джерико. Не след дълго обаче българинът е възстановен като опонент на Гробаря за програмата на шоуто в Саудитска Арабия.

По време на гостуването си в подкаста на Кърт Енгъл предни дни Миро разкри каква е причината да бъде добавен отново. По думите му саудитският принц е държал лично именно той да се изправи срещу Гробаря.

“Принцът се е обадил. Казал е, че ме иска срещу Гробаря. Стигнах до Саудитска Арабия и дори отидох на вечеря с някои от местните кралски особи”, сподели Миро.

Да споделиш ринга с Гробаря само по себе си е страхотно усещане. И пловдвичанинът е имал подобно чувство, когато е застанал до “Мъртвеца” в Саудитска Арабия.

Миро призна, че легендата на WWE е разговарял с него 10 минути преди мача.

“Това беше просто Гробарят. Той е модел за подражание, от който може да научиш много. И в този ден наистина трябваше да науча много. Бях много развълнуван от възможността, дори само да бъда на ринга, да чуя гонга и музиката, с която излиза. Това е преживяване само по себе си“, добави той.

“Мачът започна. Помня, че замръзнах, когато го видях пред мен. Все едно видях призрак”, разказа с усмивка Миро. “Страхотен момент”, допълни той.

Свързани статии

Back to top button