Снимка: Aerobic Union Bulgaria

Младите надеждиНовини

Националите по аеробика се подготвят за световното първенство в Португалия

Специален гост на контролното бе Камелия Дунавска - носителка на европейски и световни титли по художествена гиманстика

През изминалата седмица в град Пловдив се проведе поредната тренировка за контрол на подготовката на националните ни отбори по аеробика във възрастови групи 12-14, 15-17 години и мъже и жени, които ще представят страната ни на световното първенство в Португалия през месец юни.

Тренировката бе открита от Димитрина Къндева – председател на СА. Представител на Техническата комисия бе Калоян Калоянов.

Бяха показани вече изцяло готовите съчетания, изготвени по новия международен правилник, който влезе в сила от 1 януари 2022 година, съобщават от федерацията.

След края на тренировката бе направен кратък анализ на представянето на състезателите и насоки за тяхната работата през следващият месец.

Детайлни резултати и оценки ще бъдат изготвени до дни след внимателен преглед и видео анализ на цялата тренировка.

Специален гост на контролното бе Камелия Дунавска – носителка на европейски и световни титли по художествена гимнaстика, която поздрави отборът и също изказа своето мнение за новите композиции.

Следващото контролно, заложено в тренировъчния план е насрочено за 19 март, след което през месец април започват първите участия на състезателите ни в състезания от международния и вътрешния календар на СА.

Свързани статии

Back to top button