Снимка: БФДжудо

BackstageНовини

Най-добрите ни джудисти ще презентират Евро 2022

Презентацията ще бъде съпътствана с  демонстрации

Най-добрите ни джудисти ще презентират европейското първенство за мъже и жени, на което България за първи път ще бъде домакин, съобщават от родната централа.

Презентацията ще бъде съпътствана с  демонстрации. Събитието е на 14 април, четвъртък, от 17,30 часа в столичния The Mall на бул. „Цариградско шосе”, етаж -2 (до казиното, от входа вдясно по стълбите надолу).

В презентацията участие ще вземат Ивайло Иванов и Янислав Герчев – двукратни европейски вицешампиони, Марк Христов – победителят от Европейската купа Прага2022, Борис Георгиев – сребърен медалист от Големия шлем Ташкент 2021, Божидар Темелков- победител от Европейски купи при юношите, Денислав Иванов – световен и европейски шампион при кадетите.
При жените на татамито ще излязат шампионките на България Алекса Георгиева, Габриела Димитрова, Снежана Граматикова, Йоана Манова, Лидия Брънчева, както и французойката с наш паспорт Амели Гиюр, европейска вицешампионка за девойки и втора на световно отборно първенство.

В демонстрациите участие ще вземат и деца от столични клубове.

На събитието ще присъства последният ни олимпийски медалист Георги Георгиев, трети на игрите Атина 2004, който сега е селекционер на националния ни отбор.

Сред гостите на форума ще бъде делегация от Европейския джудо съюз, водена от генералния секретар Мартин Пойгер (Австрия).

Европейското първенство е от 29 април до 1 май в столичната зала “Арена Армеец”.
Крайният срок за акредитация на журналистите е 15 април включително. И се прави само чрез сайта на Европейския джудо съюз ТУК

Свързани статии

Back to top button