Новини

Сестри Стоеви шампионки и на турнир във Франция

Поставените под номер 1 българки победиха на финала германките Стине Кюсперт и Емма Мощински

Състезателките на “Бадминтон-скуош клуб Пазарджик” Габриела Стоева и Стефани Стоева спечелиха титлата на двойки жени на турнира по бадминтон от сериите “BWF Tour Super 100” в Орлеан ( Франция) с награден фонд 90 000 щатски долара.

Поставените под номер 1 българки победиха на финала германките Стине Кюсперт и Емма Мощински с 21:15, 21:14 за 47 минути.

Така Стефани Стоева и Габриела Стоева завоюваха втора поредна титла, след като миналата неделя станаха шампионки на турнира от сериите “BWF Tour Super 300” в Базел (Швейцария).

“Шампиони. Днес завърши едномесечното ни турне в Европа. След новата година започнахме работа с нов екип – Константин Добрев (треньор) и Янислав Петков (физиотерапевт). С тях променихме някои неща в работата си и искаме да им благодарим. Без тях нямаше да успеем да направим резултатите, които направихме през тези четири седмици. Благодарим за подкрепата. Време е вече да се приберем вкъщи, да вземем малко почивка и да се заредим, за да сме готови за европейското първенство в Мадрид”, написаха в социалните мрежи сестри Стоеви.

Свързани статии

Back to top button