BackstageНовини

Тереза Маринова, Стойка Кръстева, Ивет Горанова и Детелин Далаклиев ще говорят за пътя към върха

Организатор е НСА "Васил Левски", а домакин ще бъде хотел "Ростов" в Плевен

Национална спортна академия „Васил Левски“ ще проведе в Плевен специална среща с преподаватели и ученици, която ще се състои на 26 март – събота, от 11:00 часа, с любезното домакинство на хотел „Ростов“.

По време на събитието, големите ни шампиони Тереза Маринова, Стойка Кръстева, Ивет Горанова и Детелин Далаклиев ще споделят пътя си към върха. Ученици и учители ще могат да се запознаят както със спортната слава на България, така и с кандидатстудентската кампания на НСА „Васил Левски“.

От НСА “Васил Левски” изказват благодарности  за съорганизаторите от училищата в Плевен – Спортно училище „Георги Бенковски“, Математическа гимназия „Гео Милев“, Държавна финансово-стопанска гимназия „Интелект“, Профилирана гимназия с изучаване на чужди езици „Димитър Димов“, Средно училище „Иван Вазов“ и Професионална гимназия по туризъм „Алеко Константинов“.

Национална спортна академия „Васил Левски“ кани представителите на местните спортни клубове да се присъединят към това важно събитие от сферата на спорта и здравословния начин на живот, в рамките на което безценният опит на българските шампиони ще послужи за вдъхновение на подрастващите да включат спорта и спортните дейности в своето активно ежедневие.

Свързани статии

Back to top button