Снимка: Miro/Instagram

BackstageНовини

Кеч звездата Миро помага в подготовката на друг българин

Българската гордост в кеча Мирослав Барняшев, известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ от AEW, публикува любопитна снимка в своя профил в Инстаграм. От нея става ясно, че пловдивчанинът тренира с друг роден талант, който набира скорост в развлекателния спорт – Методи Гетов, подвизаващ се като „The Bulgarian Punisher – Meto“.

Мето е родом от пловдиското село Труд. Младият кечист започва кариерата си при Гангрел, който е една от най-големите бивши звезди на Световната федерация по кеч – WWE. Именно в неговата школа стартира и Миро преди години, като самият той протяга ръка на своя последовател и го насочва там. Тогава, обаче школата е не само на Гангрел, а и на Рикиши (друг емблематичен кечист от близкото минало).

Миро и Мето се възстановяваха от контузии през последните месеци, но по всичко личи, че трудните моменти вече са зад гърба им и двамата са готови за нови предизвикателства.

„Благодаря ти, Мето. Надявам се да се възстановиш добре след днешното разбиване“, написа Миро към общата им снимка в Инстаграм.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miroslav Barnyashev (@tobemiro)

Свързани статии

Back to top button