Backstage

Над 35 отбора се включват в “Национална купа 3 март”

Турнирът ще се проведе в Плевен

При изключително огромен интерес преминава записването на отбори за “Национална купа 3 март”, която ще се проведе в уикенда на 2-3 март в Плевен. Събитието е по случай Националния празник на Република България.

“Към момента 35 са отборите, които се записаха в турнира, като в близките дни бройката ще се увеличи. Поради големия интерес за участие на отбори в нашите инициативи, президентът на БФТ Димитър Николов увеличи квотата за участие в надпреварата”, информират от “Български футболни турнири” – организацията, занимаваща се с реализиране на футболни турнири в подкрепа и популяризиране на аматьорския футбол в България.

“Отбори от цяла България ще влязат във футболен спор за определянето на големия шампион, който освен големия трофей ще получи голямата награда – паричен чек на стойност 1 000 лв. Спортни артикули ще бъдат подсигурени за награди от нашите партньори lotus-sport.bg и 8hristo.com – бранда на футболната легенда Христо Стоичков”, допълват от БФТ.

Партньори на събитието ще бъдат “Залата на славата – Христо Стоичков”, сладкарници “Хензел и Гретел” и заведения за бързо хранене “Завоя”. Събитието е под патронажа на Община Плевен – основен партньор на турнира.

Свързани статии

Back to top button