Backstage

Обединение в памет на Илиян Илиев – фен клубовете на чуждестранни отбори с благотворителен турнир

На 9 и 10 април 2022 г. фен клубовете на чуждестранни отбори, заедно с Българска Асоциация Мини Футбол (БАМФ) и Аматьорска Мини Футболна Лига (АМФЛ) организират благотворителен турнир в памет на Илиян Илиев. Илиян беше човек с голямо сърце, участвал многократно в благотворителни каузи и инициативи.

Участниците в турнира са Ювентус България, Фен клуб Челси България, Фен Клуб Барселона София и Приятели, Фен клуб на ФК Арсенал Лондон в България, “Романисти България”, Галатасарай фен клуб България, Man City Bulgaria – Българският фен клуб, Лацио-България, Фен Клуб Манчестър Юнайтед България, Фен клуб Нюкасъл България, Fan club Milan Bulgaria, Фен клуб Саутхямптън България/Българските Светци, Интер Клуб България, Сдружение Фенклуб Реал Мадрид – България, Everton Bulgaria, НФК на ФК Ливърпул в България, ФК Торнадо 2013, Фен клуб Бърнли България, Съндърланд фен клуб и Байерн Мюнхен България.

На 9 април 2022 г. (събота) турнирът ще се проведе на Спортен  комплекс Winbet Sport & Event Centre – гр. София, ул. Хан Омуртаг 42, с начало 10,00 часа.

На 10 април 2022 г. (неделя) от 10,00 часа на игрищата на РД Спорт на Минно-геоложки университет „Св. Иван Рилски“ продължават мачовете между класиралите се от предния ден 16 отбора.

На турнира ще има и силно дамско участие с мач между отборите на Скрити лимонки и ФК Торнадо 2013.

Срещите ще се определят на специален жребии, който ще се тегли в предаването “Без засади” на Sportal.bg на 6 април 2022 г. от 18,30 часа.

По време на турнира всеки може да дари средства в специална за целта кутия, а за тези, които не могат да присъстват и желаят да дарят средства за паметник на гроба на Илиян Илиев и в помощ на семейството му, могат да го направят по банков път по сметката на фен клуба на Ювентус България:

BG61STSA93000020674736

Банка ДСК

Основание: Дарение Илиян Илиев

Всички приятели на футбола са поканени да се включат в благотворителната инициатива!

“Благодарим на БАМФ и АМФЛ за организацията и безвъзмездното осигуряване на игрища и съдии. Благодарим и на нашите партньори от Сандвичи Eat&GO, Domino’s Pizza и Български футболен съюз”, съобщават организаторите.

Свързани статии

Back to top button