Снимка: БФБаскетбол

Backstage

Ясни са цените на билетите за Купата в Ботевград

Финалите ще се проведат от 24 - 28 март в многофункционалната спортна зала "Арена Ботевград"

5 лева ще бъде цената на билета за един мач на най-силния баскетболен турнир за 2022 година efbet Купата на България. Финалите ще се проведат от 24 – 28 март в многофункционалната спортна зала “Арена Ботевград” , а в него ще участват осемте най-силни отбора в България. Организаторите предвиждат и еднодневен билет на стойност 8 лева, който ще включва двата мача за деня.

Билети ще се продават от четвъртък сутрин (24 март) от 10:00 часа на служебния вход в “Арена Ботевград” (откъм тенис кортовете) като тогава могат да се купуват билети и за мачовете в петък. Един час преди двубоя билети ще се продават само на касите на залата.

С цел популяризиране на баскетбола БК Балкан прави жест към всички млади хора и обявява вход свободен за всички ученици до 18 години.

Важно уточнение за привържениците от Ботевград е, че абонаментните карти на Балкан за сезон 2021/22 важат само за мачовете на отбора. Притежателите на карти също ще получат символичен билет на входа, който ще участва в специална томбола на финала.

Всички закупени билети от началото на турнира ще участват в томболата, която ще се тегли на големия финал на 28 март (понеделник).

На 26 март, в деня на полуфиналите на турнира от БФБаскетбол пък са приготвили нова изненада за привържениците на играта – възожност за снимка с Трофея, койот през септември ще спечели най-силният отбор в Европа – купаъа от ЕвроБаскет 2022. Както е известно, за приза ще спори и националният отбор на България.

ПЪЛНА ПРОГРАМА ЗА efbet КУПА НА БЪЛГАРИЯ В “АРЕНА БОТЕВГРАД”:

ЧЕТВЪРТФИНАЛИ

24.03 (четвъртък)

17:00 Черноморец – Берое

20:00 Рилски спортист – Академик Пловдив

25.03 (петък)

17:00 Левски – Спартак Плевен

20:00 БАЛКАН – Ямбол

ПОЛУФИНАЛИ

26.03 (събота)

17:00 Полуфинал 1 – победители от  Черноморец / Берое – Рилски спортист / Академик Пловдив

20:00 Полуфинал 2 –  Левски / Спартак Плевен – Балкан / Ямбол

ФИНАЛ

28.03 (понеделник)

19:00 Победител полуфинал 1 – Победител полуфинал 2

Не се изискват “зелени” сертификати за мачовете.

Свързани статии

Back to top button